Які чинники слід враховувати при виборі броньованих дверей

Отже, купуються броньовані двері — річ досить дорога, щоб економія була доречною, і досить важлива, щоб не заощаджувати на власній безпеці. Суперечність є, і в цій статті ми спробуємо вирішити її, позначивши найважливіші моменти купівлі бронедверей.

По-перше, потрібно розуміти, що ви купуєте. В Одесі броньовані двері пропонуються на кожній розі, проте такий термін не відбиває суть речей — правильніше говорити не про броньовані, а про металеві двері. Зайве говорити, що це дві різні речі, і якщо деякі виробники говорять про підміну понять, то інші мовчать. Наша фірма, наприклад, завжди нагадує, що наші двері, хоч і зроблені з товстого металу, усе ж не можна назвати броньованими. А оперувати терміном «бронедвері» доводиться через його поширеність у побуті.

Йдемо далі. Обов'язково слід ознайомитися з базовими термінами та влаштуванням броньованих дверей. Ніхто не змушує ставати фахівцем, але при спілкуванні з продавцями потрібно розуміти, що вам кажуть. Витрачений час буде коштувати того, повірте.

Наступний чинник — цінова категорія. Можна сказати, що від неї залежить якість дверей. Ринок зараз перенасичений, конкуренція висока і без причин підвищити вартість своїх дверей виробники не можуть — усі втечуть до конкурента. Тому доцільно після швидкого вивчення конструкції дверей і на підставі отриманої інформації визначитися з ціновою категорією. Вибір бронедверей, як уже говорилося, широкий і в кожному ціновому сегменті є свої пропозиції.

Тепер про конструкцію дверей. До найважливіших факторів можна віднести товщину металу, якість та кількість замків. Має також сенс брати до уваги кількість петель — краще, якщо їх буде три, а не дві. Якщо говорити про метал, то не варто купувати двері з товщиною металу менш як півтора міліметра. У гонитві за зниженням ціни багато виробників обшивають двері тонким одноміліметровим металом. Можливо, іноді дійсно немає сенсу викидати додаткові гроші за товстіший метал, але ось ненадійні замки ставити не можна!

Замки — один із найважливіших факторів безпеки. Саме шляхом зламу замків найчастіше здійснюється проникнення у квартиру. Під зламом йдеться про отримання доступу до механізму замка шляхом пробивання дверного полотна (ось де товщина металу важлива) та вибивання (висвердлювання) циліндрів, якщо говорити про силові методи. Інтелектуальні методи проникнення в житло передбачають розкриття замків відмичками, згортками, бампінг і т. ін. Тому замкам, міцності їхнього корпусу, секретності та захисту циліндрів слід приділити особливу увагу. Можливо, має сенс знайти броньовані двері із захисною фурнітурою. У будь-якому разі без консультантів вам не обійтися і чим більше ви поставите запитання продавцям, тим краще.

Особлива розмова — двері на замову. Завжди має сенс знайти фірму, що виготовляє в Одесі бронедвері на замову і запросити розрахунок, на підставі якого робити висновки. Якщо вийшло дешевше, то чому? Шляхом чого можна підвищити зламостійкість своїх дверей, дотягнувши до потрібного рівня? Якщо ж вартість дорожча, завдяки чому можна заощадити без втрати надійності. Деколи має сенс поставити метал тонше, але надійніші замки. Без жодних сумнівів, виборна комплектація має переваги у вигляді гнучкості, що застосовується до кожного конкретного випадку.

Кілька слів про те, де замовляти двері. Яка б якість не була, броньовані двері — це механізм, який може вийти з ладу. Навряд чи щось станеться з дверним полотном, але є фурнітура, замки. Через це має сенс усвідомитися про гарантію на всі компоненти дверей, включно замки, які можуть становити чверть вартості дверей — надійний замок коштує дорого. А гарантія лише тоді є гарантією, якщо фірма міцно стоїть на ногах та існує тривалий термін.

Наші телефони: 067 593-61-27, 067-716-31-43
Часи роботи: з 8.30 до 16.00 (у неділю до 15.00)
Двері, вікна, замки, циліндри.
Копіювання ключів.
Ремонт замків та дверей
RU